Reviews

Beste klant,

Op deze pagina kan je recensies lezen over Juno, maar kan je ook zelf een recensie achterlaten over je Juno-ervaring. Deze recensie komt ook op onze website te staan. Ik kijk er naar uit om te horen hoe jullie Juno beleven en ervaren!

Groetjes,

Stefanie


Review 6 (28/09/2021): 

Een aanrader! Heel leuk concept en wat een top service! :) Pakje was er heel snel en met een extra vraag werd ik meteen verder geholpen. Je gaat me hier zeker nog zien! :)

Review 5 (14/09/2021):

Heel treveden! Een vraag gesteld via de chat en ik ben heel snel en goed verder geholpen.
Het kledingstuk is snel toegekomen, is in perfecte staat en was leuk verpakt. Voor herhaling vatbaar!

Review 4 (26/08/2021):

Juno, een echte aanrader! Mooie preloved kleren aan een eerlijke prijs. Snelle en goeie service en een verkoopster achter Juno die mee nadenkt en opties geeft als je een specifieke outfit zoekt!

Review 3 (25/08/2021):

Er is niets leukers dan spulletjes een tweede leven geven! Onze bestelling kwam snel aan, alles was in prima staat en daarbovenop was het nog eens mooi verpakt. Z├ęker een aanrader!

Review 2 (13/08/2021):

Leuke speldjes gekocht voor mijn kleindochter. Was heel mooi verpakt leuk kaartje en lekkere snoepjes. Ik vind een mooie verpakking en persoonlijke toch aan een pakje toch altijd dat beetje meer.

Review 1 (13/08/2021):

Fantastische aankoop!
Het pakketje was hier heel snel en zo leuk ingepakt. De kleren zijn in fantastische staat en de fopspeenketting is zelfs nog leuker dan op de foto's :-)
Heel erg bedankt!

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x