Goed doel

Het doel van Juno is zoveel mogelijk preloved toppers in omloop krijgen zodat we onze ecologische voetafdruk samen kunnen verkleinen. Nadat heel wat mama's en papa's naar hartenlust hebben kunnen shoppen bij Juno, zullen er mogelijks kleding, accessoires en schoenen niet verkocht zijn op het einde van de rit. 

Deze artikelen kunnen we niet zomaar verloren laten gaan en willen we een tweede leven geven bij gezinnen die strijden om elke maand rond te komen. Deze gezinnen hebben net zo zeer het recht en de wens om hun kindjes te laten stralen en te laten genieten van mooie, trendy artikelen. Hoe mooi is het dat jij en ik daar een stukje voor kunnen zorgen?

Om dit maatschappelijk doel te kunnen verwezenlijken, werkt Juno samen met 'Moeders voor Moeders'. Deze VZW zet zich sinds 1992 in voor mensen in Vlaanderen die in armoede leven. Moeders voor Moeders heeft meer dan 160 vrijwilligers die materiaal verdelen en voeding bezorgen aan gezinnen met jonge kinderen die het financieel zeer moeilijk hebben.

Wekelijks deelt de VZW voedselpakketten uit aan honderden gezinnen, maar naast voeding kunnen mama's en papa's ook de nodige materiƫle hulp bekomen voor hun kinderen zoals kinderkleding, verzorgingsmateriaal, babymateriaal, enz.

Dankzij jullie 'Drop In' kunnen we op het einde van elk seizoen aan Moeders voor Moeders schenken wat nog niet verkocht is. Door samen te werken met Juno denk je dus niet alleen aan je eigen gezin, maar ook aan dat van een andere mama en/of papa, waarvoor een warme dankjewel!

Wil je graag nog meer te weten komen over de werking van Moeders voor Moeders, klik dan even door naar hun website:

Goed doel
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x